Liga 1

Iancu il striveste pe MM: "E la nivelul unui pres-purtator, obedient si plin de ifose duplicitare"

Patronul echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, i-a raspuns lui MM Stoica dupa declaratiile pe care managerul general al ros-albastrilor le-a facut vineri. Iancu spune ca il compatimeste pe M pentru ca a fost nevoit sa revina in "haremul lui Gigi Becali".
"A fost o conferinta de presa slaba, sterila si fara impact. Mihaita putea mai mult înainte, când însemna cu adevarat ceva în conducerea Stelei. Îl vad acum, mai nou, mult mai previzibil si neinspirat. Probabil ca nu mai este motivat, de când nu mai are banii pe mâna sa mai cumpere un Elton. Fotbalistul, nu Elton John, desi sumele erau pe acolo...

Oricum, a trecut pe la casierie dupa conferinta de presa. Lucru care nu este de condamnat. E un simplu angajat, a carui coloana vertebrala a fost aspru cocosata de foame. Înteleg ca e criza, dar aceasta va trece, iar el va ramâne la fel, asa cum îl stim toti. Munca e nobila, dar nu e pentru nobili, fapt pentru care-i respect dreptul la lupta de clasa, însa îl compatimesc în ceea ce înseamna demnitatea si respectul de sine.

 În ceea ce priveste credibilitatea lui periferica, de centura, este cunoscuta, dovedita si, cred, asumata prin revenirea la Steaua în cortegiul, sa nu spunem haremul domnului Gigi Becali. Probabil confortul sau lipsa acestuia din cutia de carton invocata ca alternativa pentru a ramâne demn si onorabil l-a împins catre „caratul bagajului” patronului, asa cum îi place sa spuna, calcându-se în picioare, coborând la nivelul presului-purtator de cuvinte, obedient si plin de ifose duplicitare, asa cum îi dicteaza interesul. Prietene, adu-ti aminte de un pamflet vechi, care ti-a fixat o porecla, pe care azi îl poti folosi drept CV, oriunde te vei prezenta pentru a capata o slujba. Nu ma refer la o slujba de pomenire, ci la un loc de munca!

 În final, ma folosesc de aceasta ocazie sa-i transmit un calduros „La multi ani!” dlui Helmuth Duckadam, din partea mea si a Politehnicii Timisoara si-l asigur ca nu a fost nevoie de presa care sa ne semnaleze sarbatoarea zilei de nastere a domniei sale. Ne vom abtine în oricare conditii ca în asemenea împrejurari, în loc de felicitari sa-l admonestam public în conferinta de presa, asa cum a facut M.M."

Marian Iancu, presedinte C.A. al FC Politehnica Timisoara


Iancu il striveste pe MM: "E la nivelul unui pres-purtator, obedient si plin de ifose duplicitare"