Liga 1

"Baiatul" se mai gandeste

Desi unii s-au grabit ieri ca fata mare la maritat sa anunte transferul lui Chiriches la Steaua ca si facut, lucrurile nu stau asa. "Baiatul", asa cum a fost numit miercuri de Becali, a promis ca da joi un raspuns, insa acesta nu a venit.
Indemnat de Gigi Becali, "semneaza, ba, semneaza", iar el "ca nu, ca nu", Chiriches de la Pandurii tine in tensiune Steaua. Pandurii si Steaua au pus presiune pe el semnand deja contracul, insa jucatorul inca nu este hotarat sa vina in Ghencea.

Chiriches ar putea semna pentru cinci ani, daca va veni la Steaua incepand cu sezonul 2011/2012.  Pe moment, mutarea nu este parafata, lucru confirmat de oficialii de la Pandurii si Steaua.

"Noi cluburile am semnat actele, ramane sa semneze baiatul", a spus Becali. "Sa vorbesc si eu cu parintii si va spun maine (n.r. joi), mi-a spus Chiriches".

Numai ca joi "baiatul" nu a dat nici un raspuns.

Presedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a negat miercuri o întelegere cu clubul Steaua în privinta transferului lui Vlad Chiriches, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Nu este nimic adevarat, nu am discutat cu nimeni pentru transferul jucatorului, Chiriches e la Târgu Jiu si tocmai a terminat antrenamentul. Când va fi ceva oficial si se va perfecta un transfer, vom anunta pe site-ul clubului", a spus Pârvulescu.

Jucatorul s-a antrenat, miercuri, cu Pandurii si a facut deplasarea spre Drobeta Turnu Severin, pentru partida cu Gloria Bistrita, din etapa a XXI-a a Ligii I. "Eu nu am discutat cu nimeni despre transfer si nu stiu nimic despre alte discutii de acest gen. Tocmai am fost la antrenament, iar acum mergem la Severin cu echipa", a spus Vlad Chiriches.

Presedintele Marin Condescu a mentionat ca nu este nimic nou în acest caz fata de discutiile mai vechi care au existat pe aceasta tema cu Gigi Becali.

Onlinesport


"Baiatul" se mai gandeste