Liga 1

Chiriches: "Nu semnez cu Steaua!" | Becali: "Semneaza, ba, acolo!"

Gigi Becali a facut noapte alba din cauza negocierilor pentru solutionarea cazului Pandurii. Pentru a  le acorda celor de la Pandurii 400 de mii de euro, Becali a vrut dezlegarile lui Brata si Chiriches, insa ultimul, prezent si el la discutii, nu a dorit sa semneze.
In miez de noapte, Vlad Chiriches, jucator dorit de Dinamo si Steaua, a ajuns la Bucuresti pentru a participa la negocierile pentru stingerea litigiului dintre formatia gorjeana si cea din Stefan cel Mare.

Initial s-a discutat varianta cedarii lui Chiriches din vara la Dinamo, insa in cele din urma cele doua parti nu s-au inteles, deoarece Pandurii mai doreau si un procent din revanzare.

S-a ajuns astfel la varianta de rezerva. Gigi Becali a sosit la fata locului si le-a spus celor de la Dinamo ca le ofera 400 de mii de euro, daca primeste dezlegarile lui Chiriches si Brata.

Cei de la Pandurii au fost de acord, numai ca jucatorul a cerut o suma mare de bani la semnatura. "Daca nu-mi dati cat cer, nu semnez cu Steaua!", a spus Chiriches.

Acest lucru l-a infuriat pe Gigi Becali, mai ales ca negocierile se purtau la o ora tarzie din noapte. "Semneaza, ba, acolo, sa terminam odata cu balciul!", a tunat Becali.

Simtind amenintarea lui Becali, jucatorul a dorit sa semneze, insa pana la urma acest lucru nu s-a mai intamplat. "Semnez, nea Gigi, dar nu e frumos sa facem cu presiune...", a completat Chiriches.

"Bine, ma, bine, nu semna si gata! Faceti ce vreti!", a spus Becali nervos. Patronul Stelei s-a ridicat si a plecat, dupa ce gorjenii au obtinut o noua amanare de plata, pana astazi.

Becali nu a platit inca toti banii si asteapta ca si Chiriches sa semneze dezlegarile. Banii pentru Chiriches au fost pregatiti, intr-o valiza aflata la Teia Sponte. O valiza care in urma cu doi ani si jumatate i-a trimis pe Teia si Becali la DNA.

Brata si-a dat acordul si Steaua a platit deja 200 de mii de euro celor de la Dinamo, in contul datoriei celor de la Pandurii.

In cele din urma, cealalta transa de bani a fost achitata de Florian Walter, patronul clubului Universitatea Cluj.

Onlinesport


Chiriches: "Nu semnez cu Steaua!" | Becali: "Semneaza, ba, acolo!"