Liga 1

Dragomir suspecteaza un blat intre Pandurii si Otelul

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a alimentat suspiciunile de blat aparute dupa victoria galatenilor la masa verde, printr-o declaratie pe care a facut-o joi dimineata.
"Daca a  fost blat? Domnule, daca Pandurii o sa plateasca pana saptamana viitoare, inaintea meciului cu Dinamo, inseamna ca ceva nu a fost corect...", a spus enigmatic, la sportro, Dumitru Dragomir.

Alt motiv pentru care Dragomir suspecteaza o intelegere intre Pandurii si Otelul este comportamentul oficialilor gorjeni la discutiile cu Dinamo, in care s-a incercat medierea cazului.

"Cei de la Dinamo au intalnit o reticienta din partea celor de la Pandurii. Discutiile de la ziua lui Bella Kassai nu au fost nimic fata de ce s-a intamplat la discutia cu Nicolae Badea. Domnul Badea a fost deranjat de pozitia domnului Condescu", a adaugat Dragomir.

In schimb, Dragomir a sustinut ca Liga nu are nici o implicare in acest caz, deoarece este doar "un executor judecatoresc, care pune in practica deciziile comisiilor".

Adrian Porumboiu, Marian Iancu si Cristi Borcea au acuzat un blat intre Pandurii si Otelul Galati, dupa ce liderul a primit trei puncte la masa verde.

Onlinesport


Dragomir suspecteaza un blat intre Pandurii si Otelul