Liga 1

Moraes, o comoara ravasita

Echipele din Liga 1 pot rasufla usurate, tocmai au evitat o noua teapa. Jean Padureanu a dezvaluit motivul pentru care a insistat sa scape de Junior Moraes, cel mai dorit jucator din Liga 1 in aceasta iarna: brazilianul era sleit de puteri si risca o accidentare grava.
Jean Padureanu a sustinut, dupa Adunarea Generala a LPF, ca l-a lasat pe Moraes sa plece la Metalurg Donetk pentru ca brazilianul resimtea din ce in ce mai tare problemele medicale din tur si risca in orice moment o accidentare grava.

"Cum va fi Gloria fara Moraes? Toti avem o viata, toti ne curatam odata. Imi pare foarte rau ca l-am dat pentru ca era un jucator bun. In schimb, singurul motiv pentru care a trebuit sa-l transfer este ca era putred de la lovituri. Ma asteptam de la meci la meci sa nu mai poata juca fotbal. Era cel mai periculos atacant si fiecare incearca sa incurce adversarul sa dea gol, prin mijloace corecte sau incorecte, dar incearca. Deci am scapat si de obsesia asta", a spus Moraes.

Varful brazilian a fost vandut la Metalurg Donetk pentru 1 milion de euro plus TVA. Din Liga 1, Steaua, Rapid si CFR Cluj au fost echipele cele mai interesate de transferul brazilianului.

In schimbul lui Moraes, la Bistrita va ajunge un "varf masiv care promitea multe in trecut", potrivit spuselor lui Padureanu.

Onlinesport


Moraes, o comoara ravasita