Liga 1

Cadu ataca liderul Ligii 1

Capitanul formatiei CFR Cluj, Ricardo Cadu, a declarat duminica, înainte de plecarea în vacanta, ca echipa sa are în continuare sanse la titlu, în ciuda distantei de 13 puncte fata de liderul Otelul Galati.
"Putem lua campionatul chiar si daca suntem la 13 puncte fata de Otelul. Cred ca avem forta sa-i ajungem. Nu cred ca Otelul are sanse sa ramâna lider pâna la final. Batalia pentru titlu se va da între Dinamo, Steaua, Timisoara si CFR", a declarat Cadu.

Jucatorul lusitan îl sustine pe Alin Minteuan si spera ca acesta din urma sa fie pastrat în functia de antrenor si pentru retur. Cadu l-a caracterizat pe antrenorul portughez Jaime Pacheco, aflat în atentia conducerii "feroviarilor", drept un tehnician dur. "Normal ca ma întorc la Cluj. Mi-as dori ca Minteaun sa ramâna antrenor si în retur. Pacheco e un antrenor bun, am lucrat cu el la Boavista. E un tehnician dur, de felul sau. Oricum, nu ne asteptam ca cei din conducere sa tina cont de parerea noastra când vine vorba de alegerea antrenorului. Noi suntem doar angajati. Ei decid pe cine aduc", a mai spus portughezul.

În opinia sa, anul 2010 a fost unul bun pentru CFR Cluj.

"A fost un an bun, mai ales la început, când am câstigat tot ce se putea. Partea a doua a fost mai putin reusita. 27 de puncte obtinute sunt putine, având în vedere valoarea echipei. Îmi pare rau ca Tony si Alcantara vor pleca. Tony a câstigat aici tot ce se putea. Clujul era a doua sa casa. Era normal sa fie emotionat. Probabil ca daca o sa plec si eu, la fel ma voi comporta", a spus Ricardo Cadu.

Fundasul Tony da Silva, care si-a reziliat contractul cu CFR Cluj, a parasit duminica orasul, fiind extrem de emotionat la plecarea de pe Aeroportul International Cluj-Napoca.

Mediafax


Cadu ataca liderul Ligii 1