Liga 1

Florin Tene: "La Urziceni avem doar varianta victoriei"

Antrenorul formatiei Sportul Studentesc, Florin Tene, a declarat, joi, într-o conferinta de presa, ca în meciul din deplasare cu Unirea Urziceni din cadrul etapei a XVII-a echipa sa are doar varianta victoriei, având în vedere ca ocupa ultima pozitie a clasamentului Ligii I.

"Mergem la Urziceni sa luam trei puncte, avem doar varianta victoriei în acest meci. Unirea este o echipa destul de buna, cu experienta, si sunt convins ca va fi un meci echilibrat. Pentru Balan si Varga poate fi un meci special având în vedere ca au jucat acolo, dar pentru mine nu este", a spus tehnicianul.

Tene a afirmat împreuna cu jucatorii încearca sa salveze echipa Sportul Studentesc de la retrogradare. "Nu ne asteptam sa fim în aceasta situatie (n.r. - pe ultimul loc al clasamentului), dar eu sper sa ne salvam. Nu merg multe multe la echipa, stim însa despre ce este vorba. Încercam sa salvam ce mai este de salvat. Domnul Siman vine la aproape fiecare antrenament, sustine echipa. Financiar vorbind, criza aceasta a afectat pe toata lumea, toate cluburile au întârzieri de 2-3-4 luni", a adaugat Florin Tene.

Echipa Sportul Studentesc întâlneste, vineri, de la ora 18.00, în deplasare, formatia Unirea Urziceni, într-o partida contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I.

Mediafax



Florin Tene: "La Urziceni avem doar varianta victoriei"