Liga 1

Becali se teme de Rapid: "Tiganii sunt periculosi"

Gigi Becali a afirmat ca Rapid este principala contracandidata la castigarea titlului, fiind uimit de insistenta giulestenilor din meciul de Cupa Romaniei.
"Nu mi-e frica de Otelul. Nici de Dinamo. Tot tiganii sunt cei mai periculosi. Da-i naibii, ca sunt periculosi, s-au tinut scai. Si Timisoara e periculoasa. Nu zic ca nu se bate la titlu Galatiul, ca as fi nebun, sunt zece puncte, dar nu are forta. Sunt zece puncte, pac-pac doua meciuri. Dar tiganii sunt periculosi, s-au tinut scai pana in ultima secunda. Nu ne-au lasat, s-au tinut tiganii scai, mai aveau putin si egalau", a spus Gigi Becali.

Patronul ros-albastrilor s-a declarat apoi multumit de evolutia jucatorilor din meciul cu Rapid, considerand ca atitudinea de joi seara este cea potrivita.

"Echipa a jucat extraordinar. A avut daruire, determinare. Daca vom juca asa mereu, nu vom avea probleme in niciun fel. Si trebuie tinut cont si de faptul ca am jucat fara trei, patru titulari. Nu e putin lucru", a adaugat Becali.

Referitor la semifinalele Cupei Romaniei, Becali a dezvaluit ca isi va face un costum special pentru finala, unde spera sa intalneasca Dinamo.

"Acum meciul e tur-retur. Noi suntem cap de serie si vom juca cu Brasov sau Bistrita. Nu-mi fac niciun fel de problema ca nu ne vom califica in finala. Si eu cred ca se va califica si Dinamo in finala. O finala Dinamo - Steaua este o revenire la vremurile bune, este un meci si intre nas si fin, e ceva frumos", a conchis Becali.

Onlinesport


Becali se teme de Rapid: "Tiganii sunt periculosi"