Liga 1

Nepotism la CCA: Baiatul lu' tata conduce detasat in topul greselilor

Protejat de tatal sau, Marius Avram a devenit incet dar sigur unul dintre cei mai slabi aribtri din Liga 1. Juniorul are parte de tratament preferential si isi face de cap, stricand meci dupa meci, asa cum a facut si sambata seara la Timisoara.
CCA a taiat in aceasta saptamana, retrogradand mai multi arbitri care au comis greseli grave, insa forul condus de Vasile Avram l-a "omis" chiar pe fiul sefului, Marius, care conduce detasat in topul gafelor.

Avram a arbitrat 11 meciuri in acest sezon si are tot atatea greseli majore, fiind pe primul loc in aceasta ierarhie.

Chiar daca au fost evidente, greselile lui Avram au trecut practic ca si neobservate. Sefii cluburilor nu indraznesc sa se ia de baiatul sefului, in timp ce in timpul emisiunilor de dezbatere greselile lui Avram jr. sunt trecute de multe ori cu vederea, in baza relatiilor de prietenie pe care seful CCA le are cu mai multi moderatori.

Singurul om care a scos mereu in evidenta greselile lui Avram jr. este Ion Craciunescu. Fostul arbitru a procedat la fel si dupa meciul dintre Timisoara si Vaslui, in care Avram jr. nu a acordat un penalty pentru banateni si nu l-a eliminat pe Wesley.

"Avram se remarca doar prin foarte multa smecherie. Nu am vazut nici un arbitru FIFA care sa comita atatea erori cum a facut-o Avram. A sarit niste etape, arbitrajul nu se face pe ochi frumosi, trebuie sa faci ucenicie...", a spus Craciunescu.

In topul gafelor comise in acest tur, Avram jr. este urmat de Mugurel Draganescu, cu 7 greseli. Numai ca acesta a fost deja retrogradat, in timp ce Avram primeste cele mai importante meciuri, pe care nu se sfieste sa le strice si sa le duca intr-o anumita directie.

Onlinesport


Nepotism la CCA: Baiatul lu' tata conduce detasat in topul greselilor