Liga 1

Copos solicita rejucarea meciului cu Pandurii

Actionarul majoritar George Copos a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca împreuna cu presedintele Marin Condescu va face o propunere la LPF si FRF pentru rejucarea partidei Rapid - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1 ( citeste cronica), din cauza greselilor foarte mari de arbitraj.

"Am vorbit în aceasta dimineata cu domnul Condescu (n.r. - presedintele clubului Pandurii) si am ajuns la un acord sa rejucam acest meci. Împreuna vom face o propunere la LPF si FRF pentru a rejuca aceasta partida, pentru ca nu este nici în spiritul gorjenilor si nici al giulestenilor ca un arbitru sa intervina de o asemenea maniera în stabilirea unui rezultat. Au fost greseli foarte mari de arbitraj si de o parte si de cealalta, dar trebuie sa fim de acord ca au fost mai vizibile cele în defavoarea formatiei Pandurii", a spus Copos.

Întrebat daca îi este rusine ca Rapid a câstigat un punct în urma unor greseli de arbitraj, oficialul gruparii giulestene a raspuns: "Nu este vorba de rusine aici. De exemplu în prima repriza arbitrul trebuia sa le arate de doua ori cartonasul galben lui Cardoso si Voiculet. Au fost niste faulturi grosolane care au fost nesantionate. De aceea spun ca greseli au fost si de o parte si de cealalta".

Copos a recunoscut ca formatia Pandurii Târgu Jiu a jucat, luni seara, mai bine decât echipa antrenata de Marius Sumudica. "Cei de la Pandurii au facut un joc exceptional aseara. Trebuie sa recunoastem ca au jucat mai bine decât noi, cel putin în prima repriza nici n-am vazut mingea. Au o echipa frumoasa. Tocmai de aceea ma bucur ca domnul Condescu este de acord cu rejucarea, pentru ca este incorect, iar noi nu ne putem bucura de un punct câstigat în acest fel. Noi, rapidistii, preferam o bara frumoasa decât un gol urât", a explicat George Copos.

Echipa Rapid a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania formatiei Pandurii Târgu Jiu, în cadrul etapei a XIII-a Ligii I. Oaspetii au reclamat neacordarea unui penalti la un fault asupra lui Orac si anularea a doua goluri marcate regulamentar, în repriza secunda, de Stromajer si Vranjkovici. De cealalta parte, conducerea giulesteana a acuzat tolerarea tragerilor de timp si nesanctionarea unor faulturi dure.

Meciul a fost arbitrat de o brigada formata din Mugurel Draganescu (central), Bogdan Velicu, Vasile Marinescu (asistenti) si Teodor Craciunescu (rezerva).

Mediafax



Copos solicita rejucarea meciului cu Pandurii