Liga 1

Dinamo aduna trei partide castigate cu arbitrii

Dinamo a castigat trei din ultimele patru partide jucate pe greseli flagrante ale arbitrilor. Totul a inceput de la derbyul cu Steaua.
De unde era "pe pastile", asa cum doresc sa acrediteze ideea adversarii sai, Cristi Borcea este de fapt calare pe "butoane". Primul meci castigat de Dinamo cu ajutorul arbitrilor a fost cel cu Steaua, atunci cand centralul Marius Avram a refuzat sa il elimine pe N’Doye, desi acesta merita cartonasul rosu. Echilibrul partidei s-a pastrat artificial, iar Dinamo a castigat.

Setos de victorii mai departe, ALRO Slatina a fost un mizilic pentru specialista Cupei. Doua goluri cu mana si unul din offside au adus o meritata victorie cu 3-1 contra celor de la ALRO.

In ultime etapa disputata in week-end in Liga 1, Dinamo a continuat victoriile "muncite". Un 3-2 cu Gaz Metan Medias a fost dusa pe culmile gloriei de centralul Marian Balaci. Acesta a oferit un penalty gratuit lui Dinamo, dar nu a dat unul meritat celor de la Medias. Ca sa fie totul mai simplu, l-a eliminat pe Litu de la Gaz Metan, lasandu-l pe Scarlatache pe teren pentru un fault mult mai clar.

Dupa eliminarea luiLitu, Balaci a dat rapid un penalty pentru Dinamo, Cristea ducandu-i pe "cainii rosii" in avantaj pe tabele, 2-1. Scarlatache, a marcat pentru 3-1, iar cateva minute mai tarziu a fost iertat de eliminare.

Onlinesport


Dinamo aduna trei partide castigate cu arbitrii