Liga 1

Damian Militaru: "Steaua va castiga cu 2-1 derbiul cu Dinamo"

Antrenorul secund al echipei Jiul Petrosani, Damian Militaru, crede ca Steaua va câstiga derbiul cu Dinamo, cu scorul de 2-1, mizând pe "firea ambitioasa" a antrenorului stelist, Marius Lacatus, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am jucat si la Steaua si la Dinamo, dar inima mea bate doar pentru Steaua, echipa la care m-am consacrat. În cei cinci ani pe care i-am petrecut în Ghencea niciodata nu am pierdut un meci în fata lui Dinamo. Eu cred ca de data aceasta Steaua se va impune cu scorul de 2-1 pentru ca îl stiu pe Marius Lacatus ca fiind o fire ambitioasa care stie ce vrea. Merg pe mâna lui si a baietilor. Cred ca ei stiu cel mai bine ce au de facut", a declarat Militaru.

Damian Mlitaru a evoluat însezonul 1993-1994 la Dinamo, apoi s-a transferat la Steaua, formatie pentru care a jucat pâna în 1999 în 139 de partide si a marcat 21 de goluri.

Derbiul dintre Dinamo si Steaua, din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, va avea loc duminica, de la 20.30, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare.

Mediafax



Damian Militaru: "Steaua va castiga cu 2-1 derbiul cu Dinamo"