Liga 1

MM Stoica: "Niciodata la Dinamo sau Rapid"

Proaspat demisionar de la FC Vaslui, Mihai Stoica face planuri pentru viitor, dar exclude din start o posibila numire intr-o functie de conducere la Dinamo sau Rapid.
"Cu Dinamo nu au fost decît discutii telefonice, nu voi ajunge niciodata acolo. Am vorbit cu domnul Badea în ziua cînd mi-am anuntat demisia de la Unirea, iar cu Cristi m-am întîlnit o singura data si am discutat mai serios, însa nu se pune problema sa ajung fie în Stefan cel Mare, fie la Rapid", a spus MM Stoica la Digisport.

De asemenea, MM Stoica a reiterat motivele pentru care a ales sa plece de la Vaslui dupa doar patru zile in care a ocupat functia de presedinte executiv.

"N-am încurcat pe nimeni, eu sînt un om cinstit. Am pus mai presus de orice dorinta de a nu face pasi gresiti si, pentru mine, cariera e mai presus de orice. Am facut o greseala, dar am fost surprins de telefonul primit de la Adrian Porumboiu si am acceptat. Mi-am dat seama ca în conditiile care erau acolo, nu puteam sa-mi ating obiectivele pe care mi le propusesem", a precizat MM.

Onlinesport


MM Stoica: "Niciodata la Dinamo sau Rapid"