Liga 1

Vaslui a scos un punct chinuit cu Medias

Gaz Metan Medias a terminat la egalitate, scor 0-0, partida de la Sibiu cu FC Vaslui. Meciul a fost unul foarte linistit, fara prea multe realizari. Doar Eric De Oliveira a aratat mai mult fotbal, avand cateva ocazii de a inscrie si chiar si o bara in prima repriza.
Cu o diferenta de doar un punct intre ele, dar la distanta de trei locuri in clasament, Gaz Metan Medias si FC Vaslui s-au intalnit pe stadionul Municipal din Sibiu, intr-o partida ce se anunta a fi una spectaculoasa.

Realitatea din teren a contrazis total asteptarile publicului, partida fiind una plicitisitoare, mai ales in prima repriza, cand cele doua echipe s-au anihilat reciproc, s-au concentrat mai mult pe faza de aparare si au neglijat aproape total ofensiva.

Doar Eric de Oliveira a aratat ca vrea sa joace fotbal in primele 45 de minute, brazilianul avand cateva ocazii bune de a marca si chiar o bara in minutul 31, dupa ce a trimis in transversala din lovitura libera. De cealalta parte, jocul a fost unul monoton, trupa lui Lopez Caro incepand sa apese pe acceleratie abia din repriza secunda.

Meciul a devenit mai alert, ambele echipe declansand numeroase actiuni de atac in viteza, insa mingea s-a incapatanat sa intre in poarta la ocaziile lui Adailton pentru Vaslui si acelasi Eric pentru gazari. Finalul de meci a fost lipsit de evenimente majore, plictiseala fiind cuvantul de ordine in teren.

Gaz Metan Medias: 12. Plesca - 16. R. Zaharia, 19. Lazar, 13. Khubutia, 3. Trtovac - 5. Muntean, 21. Todea, 15. Hoban (8. Buzean '64), 88. Pârvulescu - 27. Eric de Oliveira, 9. Litu (14. Del Campo '88). Antrenor: Cristian Pustai.

FC Vaslui: 1. Kuciak - 2. Campano (9. Burdujan '80), 28. Cânu, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 20. Milanov, 4. Gencev, 80. Wesley, 11. Milisavljevic (31. Gheorghiu '90+3) - 14. Adailton, 9. Pouga (25. Bello '75). Antrenor: Juan Ramon Lopez Caro.

Onlinesport: Irina Maxim


Vaslui a scos un punct chinuit cu Medias