Liga 1

Arbitrul Crangasu, suspendat pana la finalul turului pentru gafa de la Dinamo-Ceahlaul

Presedintele CCA, Vasile Avram, a declarat, marti, într-o conferinta de presa, ca asistentul Eduard Crângasu, din cauza caruia arbitrul Mugurel Draganescu a anulat un gol valabil al Ceahlaului în meciul din Cupa României cu Dinamo, va fi retinut de la delegari pâna la sfârsitul turului Ligii I.

"Probleme de arbitraj au fost doar la Dinamo - Ceahlaul Piatra Neamt unde, din cauza interventiei nejustificate a asistentului Eduard Crângasu, Mugurel Draganescu a fost nevoit sa anuleze golul Ceahlaului. Crângasu a avut probleme si în prima sau a doua etapa, unde a avut interventii necorespunzatoare. El a fost pus la dispozitia asociatiei judetene pâna la sfârsitul turului, urmând ca la prima sedinta a Comitetului Executiv sa se analizeze daca va mai fi pastrat în lotul de elita", a spus Avram.

Vasile Avram a mentionat ca si centralul Mugurel Draganescu va primi o pedeapsa pentru golul anulat echipei Ceahlaul. "Draganescu, la experienta pe care o are nu trebuia sa tina cont de semnalizarea tusierului si va avea si el timp de gândire", a mai spus el.

Presedintele CCA a pecizat ca si patru observatori au fost retinuti de la delegari. "Au mai fost anumiti observatori care nu au înteles ca trebuie sa uniformizeze raportul de arbitraj în concordanta cu ghidul pe care l-am trimis si cu prestatia arbitrilor. Astfel, Cornel Fecioru, Ioan Danciu, Florin Chivulete si Nicolae Marodin au fost retinuti de la delegari", a anuntat Avram.

Mediafax



Arbitrul Crangasu, suspendat pana la finalul turului pentru gafa de la Dinamo-Ceahlaul