Liga 1

Herea a fost suspendat doua etape de catre Comisia de Disciplina a LPF

Mijlocasul formatiei Rapid, Ovidiu Herea, a fost suspendat doua etape de catre Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal si a primit o penalitate de 2.000 de lei, dupa ce a primit cartonas rosu în partida cu Universitatea Craiova.

Mijlocasul echipei Rapid, Ovidiu Herea, a declarat, vineri, ca nu l-a faultat pe jucatorul formatiei Universitatea Craiova, Valerica Gaman, la faza la care a fost eliminat de arbitrul Teodor Craciunescu în meciul de vineri, din etapa a VIII-a a Ligii I, oficialii gruparii giulestene sperând ca fotbalistul sa fie suspendat o singura etapa, se arata într-un comunicat al LPF.

"Nu i-am facut nimic lui Gaman. Nu l-am atins. Poate el în cazatura s-a lovit de mine. Nu sunt vinovat cu nimic. Nu am înteles de ce am fost eliminat, mai ales la doua-trei minute dupa acea faza. As vrea ca cei din comisie sa nu ma suspende pentru ca nu am facut nimic", a spus Herea dupa meci.

În cadrul aceleiasi sedinte, Comisia de Disciplina a decis sanctionarea maseurului Sorin Minea, de la Rapid, cu o luna de suspendare si o penalitate de 640 de lei.

Echipa Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, vineri, în deplasare, împotriva formatiei Universitatea Craiova, în etapa a VIII-a a Ligii I. Rapid a evoluat în inferioritate numerica din minutul 51, dupa ce Herea a fost eliminat de arbitrul Teodor Craciunescu pentru ca l-a lovit pe Gaman.

Comisia de Disciplina a LPF a mai hotarât sanctionarea jucatorilor Viorel Nicoara si Bogdan Straut, de la Victoria Branesti, cu suspendare pentru un joc si o penalitate de 740 de lei fiecare, pentru eliminarile din partida cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a VIII-a a Ligii I.

Jucatorul Laurentiu Iorga, de la Otelul Galati, eliminat în partida cu Unirea Urziceni, a fost suspendat doua etape si a primit o penalitate de 2.000 de lei, se mai arata în comunicat.

Comisia de Disciplina a LPF a mai decis sanctionarea clubului FC Steaua cu avertisment pentru nerespectarea salutului jucatorilor gazda la iesirea din teren a fotbalistilor oaspeti la finalul partidei cu Astra Ploiesti, din cadrul etapei a VIII-a a Ligii I.

Mediafax



Herea a fost suspendat doua etape de catre Comisia de Disciplina a LPF