Liga 1

Afacerea Cardoso: Vezi cat a platit Pandurii catre Curtea de Arges pentru locul din Liga 1

Benone Lazar, fostul patron de la Curtea de Arges, s-a laudat in fata unor prieteni, in timpul unei calatorii cu avionul, cum a vandut locul sau din Liga 1 catre Pandurii. Dialogul a fost auzit si de stewardese, care au scapat stirea. El a mai povestit cu a sarit gardul la FRF ca sa il dea pe Radut la Steaua.

"Pe cei de la Targu Jiu i-a costat aceasta tranzactie un milion de euro dar si drepturile tv din decembrie 2010. Când vorbeam cu Condescu la telefon, aveam un nume de cod. Discutam codat de vânzarea locului în Liga catre Pandurii. Îi spuneam afacerea Cardoso. A venit repede cu banii, ne-am întâlnit la Râmnicu Vâlcea".

 

"A mai vrut sa cumpere locul nostru Ceahlaul si FC Arges. Primarul din Pitesti a vrut sa fie 50-50, eu vroiam 51. De aia a cazut afacerea la Pitesti. Nu m-a mai sunat apoi seara, asa cum promisese. Pe stelistul Radut au vrut sa-l ia mai multi. Nea Piti a fost destept si l-a luat el. Am fugit la FRF sa-l legitimez si am sarit un gard ca altfel intrau altii pe fir", ar fi spus Benone Lazar, citat de siteul 'farablaturi'.

Dupa o serie de negocieri prelungite, la mijlocul lunii iulie 2010, Benone Lazar a ajuns la un acord cu Marin Condescu pentru a retrage International Curtea de Arges din campionat. In aceste conditii, Pandurii a ramas si in sezonul urmator in prima liga.

Întreg staful tehnic al echipei International Curtea de Arges si toti cei 20 de fotbalisti din lotul formatiei s-au mutat la Târgu Jiu, ei acceptând oferta de a evolua la Pandurii.



Afacerea Cardoso: Vezi cat a platit Pandurii catre Curtea de Arges pentru locul din Liga 1