Liga 1

Octavian Grigore: "Jucatorii s-au daruit exemplar, Unirea nu s-a destramat in totalitate"

Antrenorul Unirii Urziceni, Octavian Grigore, a declarat, sâmbata, ca jucatorii sai s-au daruit exemplar si merita toate felicitarile pentru evolutia din meciul cu Steaua, câstigat cu scorul de 1-0, în etapa a VII-a a Ligii I, transmite trimisul MEDIAFAX.

"Am numai cuvinte de lauda la adresa acestui grup care înca exista la Unirea. Acesti jucatori care au mai ramas s-au daruit exemplar si merita toate felicitarile. Am cautat sa limitam spatiile si am reusit sa ne facem bine treaba în acest meci. Pâna la urma am învins Steaua, echipa care consider eu ca este cea mai buna la aceasa ora si se va bate la titlu. Baietii nu au bagat în seama ce s-a discutat înainte de acest meci, si si-au vazut de treaba. Cei care au facut aceste acuzatii nu stiau ce se întânpla în interior", a declarat Grigore

Octavian Grigore a mentionat ca se astepta la un meci foarte greu. "Ma asteptam la jucatorii tineri sa cedeze presiunii si sa nu putem sa obtine o victorie, însa au facut un efort foarte mare si au fost ajutati de cei care erau aici si astfel au câstgat. Urziceniul nu s-a destramat în totalitate, au mai ramas aici un Rusescu, Paduretu, Maftei, Semedo, Nicu, jucatori care pot duce greul în continuare. Mi-as dori foarte mult ca acestia sa mai ramâna, însa de problemele contractuale se ocupa conducerea clubului", a adaugat tehnicianul ialomitenilor.

Unirea Urziceni a învins, sâmbata, pe teren propriu, formatia Steaua, în etapa a VII-a a Ligii I.

În ultimele saptamâni, de la Unirea Urziceni au plecat George Galamaz, Pablo Brandan, Marius Onofras, Marius Bilasco, Iulian Apostol, Laurentiu Marinescu, Ricardo, Valeriu Bordeanu, Sorin Frunza, Catalin Grigore, Ersin Mehmedovici, Bruno Fernandes sau Giedrus Arlauskis.

Mediafax



Octavian Grigore: "Jucatorii s-au daruit exemplar, Unirea nu s-a destramat in totalitate"