Liga 1

Bogdan Stancu: "Am fost fraieri ca poate i-am subestimat"

Atacantul echipei Steaua, Bogdan Stancu, a declarat, dupa meciul pierdut cu Unirea Urziceni, scor 0-1, ca exista posibilitatea ca el si coechipierii lui sa-i fi subestimat pe noii jucatori ai gruparii ialomitene, transmite trimisul MEDIAFAX.

"Probabil am intrat noi relaxati si i-am subestimat. Noi am fost fraieri ca poate i-am subestimat. Noi am pregatit meciul serios, nu stuiu ce s-a întâmplat. Asta este rezultatul... Sper sa fie doar o întâmplare azi", a spus Bogdan Stancu.

Atacantul stelist îsi doreste un rezultat bun în partida din deplasare, cu Liverpool, pentru a repara esecul cu Unirea Urziceni. "Ne pare foarte rau, doar atât putem sa spunem si speram sa facem un rezultat bun la Liverpool. Mai avem multe meciuri de jucat, trebuie sa ridicam capul", a mai spus Stancu.

La Steaua au evoluat cinci jucatori care etapa precedenta erau legitimati la Unirea Urziceni: George Galamaz, Pablo Brandan, Marius Onofras, Marius Bilasco si Iulian Apostol, în timp ce la gruparea ialomiteana au jucat cinci fotbalisti care runda precedenta faceau parte din lotul Steaua II, Lupu, Muzac, R. Vaduva, Tosca si Bâtfoi.

Mediafax



Bogdan Stancu: "Am fost fraieri ca poate i-am subestimat"