Liga 1

Se joaca Pandurii - Craiova?

Presedintele echipei Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, sustine ca a negociat cu oficialii lui Dinamo si a ajuns la o cale de compromis pentru rezolvarea litigiului din cazul transferului lui Ilie Iordache. Condescu spune ca partida cu Universitatea Craiova se va juca in cele din urma.
"Avem o întelegere de principiu cu Dinamo. Azi-noapte am negociat cu Dinamo, sa vedem ce variante vor fi. Am gasit o anumita cale cu Dinamo, la 11 aseara a fost ultima noastra negociere. Daca comisia ne va respinge recursul, vedem cum ne esalonam ceea ce avem de dat, desi noi avem o decizie definitiva si irevocabila a unei instante civile.

Pâna când lucrurile se vor lamuri si pe aceasta cale am gasit aceasta solutie cu Dinamo si speram sa nu se mai întâmple sa se câstige meciuri la masa verde. Asta e situatia acum, vedem cum vom iesi din ea", a spus Marin Condescu la sportro.

LPF a anuntat, joi, ca Universitatea Craiova va castiga cu 3-0 la masa verde partida cu Pandurii Targu Jiu, deoarece gorjenii nu vor fi programati in aceasta etapa.

Pandurii a facut recurs, insa nu a avut castig de cauza nici la cea de-a doua instanta.

Onlinesport


Se joaca Pandurii - Craiova?