Liga 1

Becali despre meciul cu Urziceni: "Nu e blat, dar jucam cu Steaua II"

Becali a vorbit, miercuri, despre urmatoarea partida pe care echipa sa o va disputa in Liga 1, impotriva celor de la Unirea Urziceni, echipa care a devenit Steaua II, cu cei 16 jucatori din Ghencea sub forma de imprumut. Becali spune ca nu va fi blat, ci doar un meci intre prieteni.
"Mai bine ma spanzur, cum sa imi fie frica de Unirea Urziceni? Mircea Sandu sa iasa si sa spuna ca nu am voie sa dau jucatori imprumut! Dar el sa nu uite ca am jucat cu Gloria Buzau si am pierdut campionatul. Lumea sa stea linistita, ca nu va fi vreun aranjament, numai ca va juca Steaua I cu Steaua II. Mi-o fi frica?! Acolo sunt numai copii, poate sa ii bata si Dinamo, si Clujul...", a spus Gigi Becali.

Dupa ce a pierdut campionatul in urma unui egal cu "Steluta" Gloria Buzau, Becali a afirmat ca nici in cele mai sumbre nu se gandeste ca scenariul s-ar putea repeta si la Urziceni. "Ar fi ultima sa mi se mai intample inca o data ca la Buzau!", a adaugat Becali.

De asemenea, Becali a negat vehement un posil transfer al lui Geraldo Alves la Urziceni. "Geraldo Alves e piesa principala, e fundas tare! Ce sa caute Geraldo Alves la Urziceni?", a mentionat Becali.

Onlinesport


Becali despre meciul cu Urziceni: "Nu e blat, dar jucam cu Steaua II"