FCSB

Steaua II a devenit Unirea Urziceni

Gigi Becali si-a dus la bun sfarsit planul dezvaluit marti seara. Patronul ros-albastrilor a desfiintat echipa secunda, astfel ca Steaua II devine Unirea Urziceni. Prin aceasta mutare ros-albastrii au facut inca un pas catre titlul cu numarul 24, avand, probabil, sase puncte asigurate din meciurile cu fostii stelisti.
Conducerea ros-albastrilor a hotarat sa retraga echipa a doua din campionat dupa doar o etapa, iar toti jucatorii vor merge catre Unirea Urziceni, unde vor debuta tocmai impotriva Stelei.

Dintre jucatorii care faceau parte din planurile echipei a doua, singurii supravietuitori sunt Robinson Zapata si Eugen Baciu, pastrati de Ilie Dumitrescu.

In schimb, Andrei Ionescu si Mihai Onicas vor lua si ei calea Urziceniului, unde vor fi pregatiti de Gabriel Caramarin.

Profitand de lipsa de atitudine a LPF, Steaua are un nou satelit in Liga 1, ca si in urma cu trei ani, cand, totusi, Gloria Buzau a incurcat decisiv gruparea din Ghencea din cursa pentru titlu.

"Steaua II nu mai este in Liga 2, toti au fost imprumutati la Unirea Urziceni. Acum o sa jucam cu Steaua II, nu o sa imi fie frica! Ar fi culmea sa mai patesc precum la Buzau", a spus Gigi Becali.

Onlinesport


Steaua II a devenit Unirea Urziceni