Liga 1

Niculae de la Astra a ramas cu ochii in soare. Galamaz a semnat din timiditate, dar actele au disparut

Desi patronul Astrei Ploiesti, Ioan Niculae, anunta marti transferul a trei jucatori de la Unirea Urziceni, printre care si fundasul George Galamaz, dorit si de Steaua, intreaga situatie a basculat, miercuri, in defavoarea oficialului prahovean, care arata cu degetul spre impresarul Victor Becali si spre Dumitru Bucsaru, patronul Urziceniului.
"Este un contract semnat intre mine si domnul Bucsaru, am semnat angajamente si cu jucatorii, dar acum vad ca nu mai sunt. Mi-am dat seama ca sunt naiv. Ne-am inteles pentru sase jucatori, iar trei apucasera sa semneze. Apostol o facea pe nestiutorul. Este pentru prima oara cand mi se intampla asa ceva. Seamana mai mult a bisnita. Sumele erau trecute in contract, s-a emis si factura. Noi joi ar fi trebuit sa dam toti banii", a declarat Niculae, marti, la Sport.ro

Singura reactie din partea celor implicati a venit de la Iulian Apostol, mijlocasul Unirii Urziceni declarand la GSPTV ca nu stie absolut nimic despre un transfer la Astra.

"Sunt in masaina cu sotia si ma indrept spre casa. Maine (n.r.-azi) am antrenament la Ghencea pentru meciul cu Hajduk. Nici vorba de Astra", a spus Apostol.

Victor Becali a tinut la randul sau sa clarifice lucrurile, lansand un atac dur la adresa lui Ioan Niculae.

"Nu sunt sluga lui Niculae, nu mi-a dat un leu in viata lui, el nu este un om mare. El e invatat cu cei care ii toarna in pahare lui, nu are nicio logica in ceea ce spune si nici ce trebuie sa aiba un barbat nu are. Nu are onoare, toata lumea il barfeste, dar nu vreau sa spun si alte lucruri despre el. Lui Ganea de la Dinamo i-a dat banii de la el ca a zis ca ii place cum joaca, dupa care i-a scazut din contract", a spus Becali la Sport.ro

Mai mult decat atat, agentul FIFA a lasat sa se inteleaga ca Galamaz a apucat sa semneze cu Astra, dar ca jucatorul dorea de fapt sa ajunga la Steaua si ca s-a profitat de timiditatea lui.

"Oferta Astrei pentru Galamaz era identica cu cea de la Urziceni. Steaua oferise mai mult, dar jucatorul a fost fortat sa semneze, el fiind o fire mai emotiva", a adaugat Becali.

Onlinesport



Niculae de la Astra a ramas cu ochii in soare. Galamaz a semnat din timiditate, dar actele au disparut