Liga 1

Dorinel Munteanu: "Cu totii suntem vinovati pentru acest esec"

ehnicianul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat, duminica, dupa infrangerea, cu scorul de 2-1, din meciul cu Universitatea Cluj, ca atat el cat si jucatorii sunt vinovati pentru acest esec.
"Din pacate fotbalistii mei au crezut ca in mod logic, dupa patru meciuri fara infrangere, va veni si al cincilea, dar n-a fost deloc asa. Cu totii suntem vinovati pentru acest esec. In prima repriza am avut sanse egale de a marca, iar dupa ce am egalat meciul putea decurge in favoarea noastra. Am incercat in final sa obtinem victoria, dar ne-a fost foarte greu in 10 oameni. Vreau sa-i felicit pe jucatori pentru efortul depus. Universitatea Cluj e o echipa solida, cu un public care intr-adevar este al 12-lea jucator", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu nu a dorit sa comenteze arbitrajul, spunand ca exista comisii abilitate sa faca acest lucru. "Este urat sa vorbesc despre arbitraj, avand in vedere ca la televizor asta se intampla in fiecare zi", a adaugat el.

Directorul general al gruparii Otelul Galati, Marius Stan, considera ca partida de la Alba Iulia a fost interesanta. "Felicit jucatorii pentru efort. Din pacate n-am avut clarviziune in joc, iar Universitatea Cluj a meritat victoria. Arbitrajul nu vreau sa-l comentez, dar putea fi mai bun", a precizat Stan.

Formatia Universitatea Cluj a invins, duminica, echipa Otelul Galati, cu scorul de 2-1 (1-1), intr-un meci din etapa a V-a a Ligii I, disputat pe stadionul Cetate din Alba Iulia. Golurile invingatorilor au fost marcate de Mendy '35 si Bostina '50 (penalti). Pentru Otelul a inscris Borbely, in minutul 45+2.

Mediafax



Dorinel Munteanu: "Cu totii suntem vinovati pentru acest esec"