Liga 1

Marian Pana: "Vrem sa profitam de problemele de la Urziceni"

Antrenorul principal al echipei Universitatea Cluj, Marian Pana, a declarat joi, în cadrul unei conferinte de presa, ca spera ca formatia sa sa profite de problemele financiare cu care se confrunta Unirea Urziceni si sa obtina toate cele trei puncte.

"Am vorbit cu baietii si le-am transmis ca trebuie sa profitam de momentele mai putin placute prin care trece Unirea. Pe fondul jocului bun cu FC Vaslui putem construi. Am jucat pe furtuna cu Vasluiul, acum o sa jucam pe canicula, nu ne plângem. Colectivul echipei e unul unit. Baietii sunt optimisti, au si motive sa fie asa. Cea mai grea munca o fac ei, jucatorii, iar noi suntem în mâinile lor", a spus Pana.

Tehnicianul a precizat ca îsi doreste ca, prin rezultatele echipei, sa-l convinga pe patronul Florian Walter sa revina la meciuri. "Am vorbit cu domnul Walter, povestim destul de des. Eu zic ca va veni la meciuri, chiar si la cel cu Urziceni. Important e ca si echipa sa joace bine si sa adune puncte. Nu trebuie sa ne multumim cu putin si sa zicem de fiecare data ca «suntem pe drumul cel bun». Trebuie sa adunam puncte, sa urcam în clasament", a mai spus Marian Pana.

Fundasul central, Daniel Munteanu, transferat în aceasta vara de la Unirea Urziceni, a afirmat ca meciul împotriva fostei sale echipe va fi unul obisnuit: "Atuul Urziceniului este echipa, jucatorii se ajuta între ei. Nu cred ca asa-zisele probleme financiare vor mai dura foarte mult, cred ca se vor rezolva în doua-trei saptamâni. Nu am nimic de demonstrat Urziceniului si nu va fi un meci special pentru mine. Atuul nostru e dorinta de afirmare. Suntem un club important, cu traditie si avem pentru ce lupta".

Munteanu a adaugat ca o eventuala venire a lui Mihai Stoica la "U" Cluj ar fi benefica pentru clubul clujean. "Am auzit si eu zvonuri ca ar putea ajunge aici. Dânsul stie cel mai bine ce trebuie sa faca. Eu pot sa spun ca daca vine aici clubul va face trei-patru pasi înainte", a mai spus Daniel Munteanu.

Partida dintre Unirea Urziceni si Universitatea Cluj se va disputa sâmbata, de la ora 18.30.

Mediafax


Marian Pana: "Vrem sa profitam de problemele de la Urziceni"