Liga 1

Tibor Selymes: "Pentru noi problemele nu sunt in atac, ci in aparare"

Antrenorul echipei Sportul Studentesc, Tibor Selymes, a declarat, luni, dupa victoria din meciul cu Gloria Bistrita, scor 4-2, ca probleme formatiei sale nu sunt în atac, ci în aparare.

"A fost un meci cu doua reprize diferite, însa pentru prima repriza trebuie luata în calcul si caldura. Nu mi-a placut asezarea în teren, mai ales în centrul apararii, acolo unde Moraes a facut ce a vrut cu fundasii nostri. În repriza a doua situatia s-a schimbat, iar Moraes nici nu a mai atins balonul. Sunt primele trei puncte, am mai urcat putin clasament, însa pentru noi urmeaza meciuri grele. Pentru noi problemele nu sunt în atac, ci în aparare. Toata lumea îi stie pe Balan si Varga si sper sa ma bazez cât mai mult timp pe ei, însa pentru binele lor sper sa-si gaseasca o echipa la care sa joace. Au valoare si pot evolua în orice campionat din lume", a spus Selymes.

Presedintele clubului Sportul Studentesc, Vasile Siman, a afirmat ca echipa sa se bazeaza mai mult pe atac. "Sunt bucuros pentru aceasta victorie, însa avem totusi probleme în aparare. Facem prea multe greseli si toate golurile primite pâna acum au fost luate în urma unor erori ale noastre. E clar ca suntem o echipa care se bazeaza mai mult pe atac. Pentru ca Varga si Balan sa plece la o alta echipa, trebuie sa primeasca o oferta. Atâta timp cât nu a venit o oferta, ei vor ramâne aici si vor continua sa joace pentru Sportul", a precizat Siman.

Dacian Varga: "Din nou am facut cadouri adversarilor"

Mijlocasul echipei Sportul Studentesc, Dacian Varga, a declarat, luni, dupa victoria din meciul cu Gloria Bistrita, scor 4-2, ca formatia bucuresteana a facut din nou cadouri adversarilor.

"Am avut un meci foarte greu, asa cum am si spus ca vor fi toate partidele la Sportul. Din nou am facut cadouri adversarilor nostri si este clar ca nu ne mai dorim sa începem meciul în dezavantaj. Am vorbit cu colegii înainte de fiecare meci si am încercat sa le explicam ca nu mai este Liga a II-a, iar jucatorii din prima liga sunt mult mai experimentati si nu mai este asa de usor sa joci împotriva lor. Nu doar eu sunt transferabil de la Sportul, ci orice jucator. Deocamdata joc aici si îmi fac treaba cât de bine pot. Sper ca aceasta problema sa se rezolve odata si odata, nu conteaza daca peste o luna, peste cinci sau peste un an. Pâna la urma tot scap eu de domnul Siman", a spus Varga.

Echipa Sportul Studentesc a învins, luni, pe teren propriu, formatia Gloria Bistrita, scor 4-2 (1-2), în ultimul meci al etapei a III-a din Liga I si a obtinut astfel primele puncte din acest sezon.

Mediafax



Tibor Selymes: "Pentru noi problemele nu sunt in atac, ci in aparare"