Liga 1

Daniel Isaila: "Steaua e pe val, dar vrem sa le taiem elanul"

Antrenorul Daniel Isaila a declarat joi, într-o conferinta de presa, ca este constient ca sâmbata va avea un adversar care este pe val, dar ca îsi doreste foarte tare ca FC Brasov sa ia toate cele trei puncte puse în joc.

"Stim ce ne asteapta, va fi un joc foarte dificil, Steaua este o echipa care se afla pe val, dar pe care noi vrem sa o oprim, cel putin o etapa. Victor Piturca a creat o întreaga emulatie la Steaua, suporterii au venit lânga echipa în numar mare, baietii joaca altceva, au alt elan, astfel ca e clar ca meciul va fi greu. Nu ne temem însa, vom intra în teren cu gândul doar la cele trei puncte puse în joc si speram sa ne iasa un joc bun iar la final sa avem trei puncte. Ne dorim foarte tare sa nu lasam Steaua sa defileze la Brasov, asa cum de altfel nu vrem sa lasam sa defileze nicio alta echipa", a declarat Isaila.

Tehnicianul ardelenilor a mai precizat ca spera ca daca FC Brasov marcheaza, sa nu pateasca precum Universitatea Cluj sau Universitatea Craiova. "Steaua are un moral bun si implicit si forta de a reveni daca ia gol. Asadar, noi speram ca daca dam gol si e 1-0, sa facem 2-0 repede si apoi sa ne vedem de joc si sa facem totul ca sa ramânem în avantaj. Ne-am pregatit foarte bine pentru acest meci si sper sa punem în practica ceea ce am facut la antrenamente. Important este sa nu îi lasam sa îsi faca jocul de pase. Nu ma tem de nimic, am încredere în baieti, nu ma tem de arbitraj si nici macar de faptul ca Steaua îl are pe Tavi Abrudan, un fotbalist care stie foarte bine jucatorii ramasi la FC Brasov. Suntem încrezatori ca va fi bine. În acest spirit ne pregatim. Este o atmosfera excelenta, este liniste la echipa din toate punctele de vedere, astfel ca suntem cu mintea numai la acest joc. Vrem victoria, dar ne vom multumi cu un rezultat de egalitate, doar în conditiile în care dam totul în teren, jocul este exemplar, dar nu putem înscrie. Atunci da, daca stim ca am facut tot ce tinea de noi, iar adversarul a fost de neînvins, pot spune ca e în regula si ca nu vom pierde în fata Stelei", a declarat Isaila.

În partida cu Steaua, FC Brasov nu se va putea conta pe Peter Majernik, suspendat.

Mediafax



Daniel Isaila: "Steaua e pe val, dar vrem sa le taiem elanul"