Liga 1

Vali Badea: "Piturca a adus liniste Stelei, dar vreau sa ii batem la Brasov"

Atacantul Valentin Badea a declarat marti, ca Victor Piturca a adus liniste la Steaua, dar ca asta nu înseamna ca FC Brasov nu poate câstiga meciul de sâmbata, special pentru jucatorul echipei ardelene.

"Este într-adevar un meci special pentru mine, pentru ca am jucat la Steaua si am petrecut acolo cea mai frumoasa perioada din cariera mea, dar gata, acum sunt la Brasov si normal ca vreau ca noi sa batem. Steaua este o echipa mare, la care Victor Piturca a adus multa liniste, însa asta nu înseamna ca nu putem scoate un rezultat bun cu ei. Eu unul vreau sa câstigam, indiferent cine va marca. Daca voi reusi sa înscriu eu, cu atât mai bine. Nu am nicio revansa de luat, eu vreau sa joc si sa marchez meci de meci, nu conteaza adversarul. Oricum, eu sper ca daca dam gol, sa nu patim ca Universitatea Cluj si Universitatea Craiova si în meciul cu ei", a declarat Badea.

Atacantul ardelenilor a mai spus ca dupa victoria lui FC Brasov în fata celor de la Universitatea Cluj, scor 3-1, a vorbit cu fostul sau coechipier Banel Nicolita, pe care l-a atentionat ca Steaua vine sa joace cu liderul. "Am vorbit cu Nicolita, si chiar râdeam, i-am spus ca sa aiba grija ca vin sa joace cu liderul, pentru ca nu se jucase înca meciul lui Dinamo. A râs si el si a zis ca avem o echipa care joaca bine dar ca si ei vor sa câstige. Vom vedea ce va fi în teren, se anunta un meci interesant si disputat. Stim valoarea Stelei, au echipa, au un antrenor foarte bun, dar si noi îl avem pe Daniel Isaila, care chiar daca nu este un nume precum al lui Victor Piturca, este un antrenor tânar si chiar foarte bun. Noua ne place foarte tare cum lucreaza".

Mediafax



Vali Badea: "Piturca a adus liniste Stelei, dar vreau sa ii batem la Brasov"