Liga 1

Reghecampf: "Ne pregatim intens sa castigam meciul cu Sportul"

Managerul Gloriei Bistrita, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca formatia sa a pierdut patru puncte în primele doua etape ale Ligii I si ca daca va repeta evolutia de la Timisoara, are sanse sa câstige meciul urmator, în deplasare cu Sportul Studențesc.

"E foarte greu sa formezi o echipa atât de repede. Oricum, am pierdut patru puncte în primele doua etape. Eu vreau sa-i batem pe toti, si pe Steaua sau Dinamo, dar în primul rând trebuie sa luam puncte cu echipele pe care trebuie sa le batem. Ne pregatim intens, vrem sa învingem la Bucuresti în etapa urmatoare, unde mergem sa câstigam. Îmi doresc foarte mult victoria. Sportul e o echipa buna, bataioasa, cu jucatori care evolueaza de câtiva ani împreuna. Daca vom reusi sa repetam prestatia de la Timisoara, putem câstiga", a spus Reghecampf, citat de site-ul oficial al gruparii
bistritene.

Managerul bistritenilor a afirmat ca daca ar fi fost mai concentrati, jucatorii sai ar fi câstigat meciul cu Astra din etapa a II-a a Ligii I, scor 1-1. "Am facut un joc destul de slab, dar trebuia sa câstigam fara probleme, am avut câteva ocazii bune. Câtiva jucatori nu au jucat ce ne asteptam. Am avut o echipa lenta, obosita în unele momente. Trebuie sa ai atitudine de învingator. Am jucat mai bine ca adversarul, dar nu e ce vreau eu, îmi doresc sa punem presiune din primul pâna în ultimul minut. De ce la 0-0 jucam si la 1-0 nu mai jucam, un gol ar trebui sa fie un ajutor. Ma doare când conducem iar echipei îi e frica sa joace fotbal si se retrage", a spus el.

Reghecampf a menționat ca a apelat la Cristian Coroian în aparare pentru ca avea nevoie de un om cu experienta. "Coroian a facut un joc foarte bun. Velcovici a avut pe partea lui un adversar foarte bun, a avut și ghinion la faza de 11 metri. Au plecat șase jucatori de baza: Ciuca, Hora, Matei, Latovlevici, Homei, Ze Rui. Moraes a avut o prestație destul de buna, a avut si nesansa. A alergat, s-a zbatut, și-a dorit poate prea mult. E un jucator exemplar, se pregateste cum trebuie. E în interesul lui sa arate ce poate, eu îmi doresc sa marcheze în continuare pentru Gloria. Directorul tehnic Remus Vlad este o persoana de la care am multe de învațat, discutam foarte mult, ne sfatuim, ma ajuta mult. Mi-as dori sa reusim sa avem la fiecare meci de acasa 5.000-6.000 de spectatori care sa ne susțina", a comentat tehnicianul echipei Gloria, care a fost invitat la postul local Direct TV.

Mediafax


Reghecampf: "Ne pregatim intens sa castigam meciul cu Sportul"