Liga 1

Oltenii au devastat vestiarul in Ghencea

Jucatorii Universitatii Craiova si-au varsat nervii dupa golul anulat eronat in partida cu Steaua imediat dupa meci, lovind in toate felurile vestiarul din Ghencea. Ei au facut prapad in vestiar, folosind toata artileria din dotare: pumni si picioare.
Golul eronat anulat de asistentul Onicas si intorsatura pe care a luat-o partida din Ghencea i-a adus in pragul disperararii pe jucatorii lui Aurica Ticleanu.

In lipsa solutiilor, ei au devastat vestiarul din Ghencea. Martori oculari povestesc cum oltenii au lovit cu pumnii in pereti si au izbit sticlele de apa si energizantele.

"E adevarat, mai multi colegi de-ai mei erau fierti si aveau lacrimi în ochi. Îti dai seama cum ne-am simtit! De nervi, unii au mai dat cu piciorul într-o sticla sau era sa darâmam peretii vestiarului cu pumnii", a confirmat Andrei Prepelita, in Libertatea.

In schimb, in vestiarul gazdelor a fost o adevarata fiesta. Stelistii au incasat 5.000 de euro prime in doar o saptamana, insa Prepelita le transmite ca nu au motive de bucurie.

"Vad ca adversarii se lauda si nu mai pot de bucurie. Sa ne mai lase! În locul lor m-as fi suit direct în autocar si m-as fi dus direct acasa, fara sa mai zic nimic. Stelistii sa taca si sa-si aminteasca modul în care ne-au batut", a comentat mijlocasul oltenilor.

Onlinesport


Oltenii au devastat vestiarul in Ghencea