Liga 1

Ticleanu: "Jucatorii mei au plans in vestiar, a fost un gol clar ca lumina zilei"

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Aurel Ticleanu, a declarat, sâmbata, ca jucatorii sai au plâns în vestiar dupa înfrângerea din meciul din deplasare cu Steaua, scor 1-2, în care le-a fost anulat un gol "clar ca lumina zilei".

"Mi s-a parut un meci bun, nu foarte bun, oricum un spectacol pentru cei din tribuna. Am avut 1-0 si pot sa spun ca am avut si 2-0, mai ales pentru ca am primit multe mesaje în care mi s-a spus ca golul al doilea al nostru a fost valabil. Dupa parerea mea, la 2-0 pentru noi în minutul 71, meciul era jucat. Echipa mea a fost mai buna. Felicit jucatorii pentru ce au facut pâna în minutul 71, pacat ca n-au reusit sa digere golul anulat, un gol clar ca lumina zilei. Jucatorii mei au plâns în vestiar si le transmit admiratia mea pentru modul în care au jucat azi", a spus Ticleanu.

Aurel Ticleanu considera ca învingatoarea în meciul de pe stadionul Steaua a fost Universitatea Craiova. "Steaua este o echipa buna si Universitatea Craiova este o echipa buna, sunt doua echipe preocupate de a juca fotbal, dar în opinia mea azi a câstigat Universitatea Craiova", a adaugat tehnicianul.

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsa, sâmbata, în deplasare, cu scorul de 2-1, de Steaua Bucuresti, într-un meci din cadrul etapei a II-a a Ligii I. Golurile echipei Steaua au fost marcate de Bogdan Stancu '66 si Romeo Surdu '78, în timp ce Universitatea a punctat prin Valentin Iliev '51. În minutul 57, atacantul formatiei craiovene, Mihai Costea, a înscris un gol, însa acesta a fost anulat.

Mediafax



Ticleanu: "Jucatorii mei au plans in vestiar, a fost un gol clar ca lumina zilei"