Liga 1

Lopez Caro explica remiza cu Targu Mures: "Nu putem spune ca am jucat slab"

Antrenorul Juan Ramon Lopez Caro a declarat, vineri, ca nu se poate spune ca formatia FC Vaslui a jucat slab în partida cu FCM Târgu Mures, scor 1-1, în etapa a II-a a Ligii I, chiar daca a reusit sa egaleze abia în minutul 90, fiind condusa din minutul 20.

"Am avut patru ocazii de jucator singur cu portarul, 15-17 cornere, asa ca nu putem spune ca am jucat prost. Traim o perioada în care echipa este în transformare, trebuie sa îmbunatatim jocul si eu sunt cel care am aceasta raspundere. Adversarul nostru a muncit foarte mult în prima repriza si recompensa a venit dintr-o faza fixa, în urma careia a marcat. Au fost organizati foarte bine, cu o conceptie buna în aparare. Golul primit a venit ca un ciocan pentru noi, am încercat sa fim periculosi în atac si am dat totul ca sa câstigam meciul. În fotbal, când ai atâtea ocazii, este important sa ai si noroc. Am avut ocazii clare pentru a întoarce rezultatul si a câstiga. Norocul trebuie sa-l cauti, important este sa dai goluri, când nu reusesti sa înscrii parca muncesti degeaba", a spus tehnicianul în cadrul conferintei de presa de dupa meci.

Echipa FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania formatiei FCM Târgu Mures, în cadrul etapei a II-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Gladstone '90, pentru FC Vaslui, si Dan Roman '20, pentru FCM Târgu Mures.

Mediafax



Lopez Caro explica remiza cu Targu Mures: "Nu putem spune ca am jucat slab"