Liga 1

Stoichita a fost suspendat o etapa de Comisia de Disciplina a LPF

Antrenorul echipei Astra Ploiesti, Mihai Stoichita, a fost sanctionat, miercuri, de Comisia de Disciplina a LPF, cu o etapa de suspendare si cu o penalitate sportiva de 360 de lei, pentru ca a fost eliminat de arbitrul Alexandru Deaconu la meciul cu Dinamo, din prima etapa a Ligii I.

Comisia i-a sanctionat pe jucatorii Cosmin Contra (FC Timisoara), Valentin Nastase (Gloria Bistrita) si Peter Majernik (FC Brasov) cu câte doua etape de suspendare si cu câte o penalitate de 2.000 de lei, pentru eliminarile din prima etapa, informeaza site-ul oficial al LPF.

De asemenea, jucatorul Milanov Zhivko (FC Vaslui) a fost santionat cu o etapa de suspendare si o penalitate de 740 de lei, în urma eliminarii din partida cu Rapid.

Cluburile FC Rapid si Universitatea Cluj au primit avertismente pentru incidentele provocate de proprii suporteri la meciurile din etapa I. Managerul sportiv al FC Timisoara, Daniel Stanciu, a primit tot un avertisment din partea membrilor comisiei, pentru cuvintele jignitoare adresate presedintelui gruparii Gloria Bistrita, Jean Padureanu.

Mediafax



Stoichita a fost suspendat o etapa de Comisia de Disciplina a LPF