Liga 1

Ticleanu acuza arbitrajul: "Am avut cel putin un penalti"

Antrenorul Universitatii Craiova, Aurel Ticleanu, a declarat, sâmbata, ca echipa sa a pierdut doua puncte în meciul cu CFR Cluj, campioana României, în prima etapa a Ligii I, apreciind ca formatia sa ar fi trebuit sa beneficieze de cel putin un penalti.

"Dupa cum s-a desfasurat jocul, astazi am pierdut doua puncte. Nu-mi aduc aminte ca CFR sa fi avut vreo ocazie. Dupa parerea mea, am avut si cel putin un penalti la faza cu Mihai Costea", a spus tehnicianul.

Ticleanu a adaugat ca echipa sa ar mai fi avut nevoie de o saptamâna de pregatire înainte de startul sezonului: "Cred ca mai aveam nevoie de o saptamâna de pregatire. CFR a fost în fata noastra cu doua-trei jocuri amicale, plus un meci oficial. Nu as vrea sa vorbesc despre mecil cu Steaua, din etapa viitoare, lasati-ma sa ma bucur sau sa fiu trist dupa jocul de astazi".

La rândul sau, atacantul Mihai Costea a precizat ca arbitrul Alexandru Tudor ar fi trebuit sa acorde penalti echipei sale în repriza a doua. "Eu zic ca am avut penalti cel putin în repriza a doua, am fost tinut (n.r. - în minutul 58, craiovenii au cerut penalti la o faza în care Mihai Costea a fost tinut în careu de Panin, însa Tudor a lasat jocul sa continue). Una peste alta ar fi trebuit sa câstigam astazi. Am avut meciul în mâna. Este important ca am luat un punct si mergem la Steaua sa facem un joc bun si eventual sa nu pierdem", a mai spus Costea.

Capitanul echipei craiovene, Andrei Prepelita, a precizat ca, în ciuda remizei, îmbucurator este faptul ca Universitatea Craiova joaca fotbal: "Ne-am fi dorit sa câstigam cele trei puncte, dar din pacate nu am putut. Este bine si un punct, important este ca jucam fotbal fata de sezonul trecut. Se vede pregatirea pe care am facut-o în aceasta vara".

Campioana României, CFR Cluj, a debutat cu o remiza în sezonul 2010/2011 al Ligii I, terminând la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbata, în deplasare, cu Universitatea Craiova, în prima etapa a campionatului.

Mediafax



Ticleanu acuza arbitrajul: "Am avut cel putin un penalti"