Liga 1

Tensiuni intre Timisoara si Rapid

Relatiile bune dintre Rapid si Timisoara s-au rupt definitiv in aceasta vara. Desi scandalul 'Varga-Balan' tocmai fusese dat uitarii, intre cele doua cluburi au aparut noi neintelegeri.
La inceputul acestei veri, cele doua cluburi au fost la un pas sa dea uitarii problemele din returul sezonului trecut. Rapidistii si banatenii au batut palma pentru transferul lui Parks sub comanda lui Marius Sumudica, insa giulestenii s-au razgandit, iar acest lucru l-a deranjat pe Marian Iancu.

Patronul banatenilor a blocat ulterior schimbul dintre Zicu si Grigorie, iar apoi l-a suflat pe machidon dinspre Rapid.

"Dinu Gheorghe? Cine e Dinu Gheorghe? Nu cred ca este presedinte la Rapid. Oricum, sper ca rapidistii sa nu ajunga sa aiba nevoie de o decizie de-a mea", a spus, pe un ton amenintator, Marian Iancu.

Motivul tensiunilor dintre cele doua cluburi este Dinu Gheorghe. Acesta promisese ca Parks va ajunge in Giulesti dupa o discutie telefonica cu Marian Iancu, in care patronul banatenilor ceruse un act oficial inainte de a-l trimite pe costarican la Bucuresti.

Dinu Gheorghe a promis ca este un om de onoare, iar Parks a venit la Bucuresti unde a pierdut doua zile in hotelul lui George Copos, fiind nevoit ulterior sa plateasca si camera in care a stat.

Onlinesport


Tensiuni intre Timisoara si Rapid