Liga 1

Varga si Balan traiesc o noua drama

Liga 1 sta sa inceapa, iar Dacian Varga si Tiberiu Balan nu si-au gasit inca echipa. Cei doi vin dupa o perioada lunga de inactivitate, iar cluburile interesate nu au fost de acord sa plateasca suma ceruta de Vasile Siman.
Ca in fiecare perioada de mercato, Varga si Balan sunt protagonistii unei telenovele. Abia reintorsi dupa sase luni de exil in Giulesti, Varga si Balan au primit asigurari ca vor fi lasati sa plece de la Sportul.

Ofertele pentru ei au intarziat sa apara, iar persoanele care au luat legatura cu Vasile SIman pentru a se interesa de situatia celor doi s-au speriat de conditiile impuse de patronul de la Sportul.

In aceste conditii, cei doi vor juca sub comanda lui Tiby Selymes in startul sezonului, cu gandul ca cineva ii va remarca si ii va scapa de cosmarul pe care il traiesc de mai bine de doi ani.

"Nu ma asteptam sa ma prinda inceputul de campionat la Sportul, dar asta este viata. Nu s-a terminat perioada de transferari, iar domnul presedinte mi-a spus sa nu imi fac probleme pentru ca nu o sa raman la Sportul", a afirmat Varga.

Onlinesport


Varga si Balan traiesc o noua drama