Liga 1

Badea: "Comportamentul celor de al Rapid e surprinzator si nefiresc"

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, s-a declarat surprins de comportamentul conducatorilor FC Rapid, pe care l-a apreciat ca fiind nefiresc, referindu-se la schimbul de jucatori Ianis Zicu-Stefan Grigorie, care urma sa fie realizat între cele doua grupari.www.mediafax.ro

"Despre schimbul Zicu-Grigorie întrebati-i pe cei de la Rapid. Noi ne-am spus opinia, si-au spus-o si ei sâmbata la o întâlnire, si-au reconfirmat-o duminica telefonic, dupa care au disparut de vreo trei zile. Nu pot sa spun decât ca sunt surprins de maniera de a te raporta într-o tranzactie. Nici nu mai are importanta despre ce jucatori era vorba. Vorbim despre comportamentul în relatia cu Dinamo si cu FC Timisoara, despre modul în care te comporti într-o anume situatie. Ma abtin sa fac alte comentarii, pentru mine e surprinzator si nefiresc comportamentul. Putea sa fie unul simplu, elegant, de respect, în care sa ne spuna ca nu mai sunt interesati. Nu mai trebuia nimic altceva. Probabil ca aerul tare de sub Tâmpa, cu aerul fierbinte din Giulesti a creat o zona turbionara comportamentala", a spus Badea.

Antrenorul Ioan Andone a spus ca se bazeaza pe Ianis Zicu pe care ar urma sa-l treaca pe lista UEFA: "Eu ma bazez pe Zicu, vineri putem sa-l trecem pe lista UEFA pentru ca se face o noua lista".

Agentul FIFA Victor Becali declarase luni, agentiei MEDIAFAX, ca transferul dinamovistului Ianis Zicu la Rapid, la schimb cu Stefan Grigorie, tranzactie ce urmeaza sa includa si un împrumut al lui Hristu Chiacu de la Dinamo la FC Timisoara, este posibil sa se realizeze.

Conform unei clauze din acordul de transfer al mijlocasului Stefan Grigorie la Rapid, clubul FC Timisoara trebuie sa avizeze trecerea jucatorului la o alta grupare. Pentru ca schimbul Zicu - Grigorie sa se realizeze, în baza acestei clauze jucatorul dinamovist Hristu Chiacu ar urma sa fie împrumutat la FC Timisoara.

Mediafax



Badea: "Comportamentul celor de al Rapid e surprinzator si nefiresc"