Liga 1

Moraes nu s-a inteles la bani cu Rapid

Sosirea brazilianului Junior Moraes la Rapid se lasa asteptata. Atacantul Gloriei Bistrita a cerut un salariu pe care giulestenii il considera prea mare, astfel ca negocierile au intrat din nou in impas.
Rapid este la un pas sa ajunga la un acord cu conducerea clubului Gloria Bistrita pentru transferul definitiv al lui Moraes. Giulestenii sunt de acord sa plateasca 1 milion de euro, in mai multe transe, pentru 70% din drepturile federative ale jucatorului, insa acum problema a intervenit in negocierile cu Moraes.

Giulestenii i-au propus un salariu de 200.000 de euro, insa tatal lui Moraes a cerut un salariu de 250.000 de euro, care sa creasca in fiecare din cei patru ani de contract.

Suma a fost considerata prea mare de Dinu Gheorghe. Acesta va mai astepta pana saptamana viitoare un raspuns din partea lui Moraes, iar daca acesta va fi negativ va incerca sa aduca un alt atacant.

Celelalte tinte ale giulestenilor sunt Cassio (Uniao Leiria), Nejc Pecnik (Nacional de Madeira) si Marcao (Atletico Goianiense).

Onlinesport


Moraes nu s-a inteles la bani cu Rapid