Liga 1

Muresan: "Altii vorbesc, iar noi luam titlurile"

Presedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan, i-a ironizat pe stelisti pentru ca vor juca un meci amical impotriva lui Real Madrid pe 22 august. Totodata, Muresan a anuntat ca ardelenii au ca obiectiv calificarea in optimile Ligii Campionilor.
"În primul rînd ne intereseaza campionatul, avem la dispozitie doua echipe de titulari si ne vom baza pe formule puternice în toate competitiile. Noi nu avem nevoie de amicale cu Real Madrid cum au altii, poate vom juca oficial cu ei. Altii vorbesc, iar noi luam titlurile. Am facut achizitii importante, nu am stat degeaba. Jucatorii adusi ne vor ajuta pentru ca ne completeaza posturile deficitare", a spus Iuliu Muresan la sportro.

Mandru de transferurile reusite de CFR Cluj in aceasta vara, Iuliu Muresan anunta ca obiectivul ardelenilor pentru sezonul urmator este calificarea in primavara Ligii Campionilor.

"Speram sa ne calificam în faza eliminatorie din Liga Campionilor, dar depinde ce componenta va avea grupa . Ne popunem sa ajungem în optimile de finala ale Ligii, însa nici Europa League nu ar fi un dezastru", a mai spus Muresan.

Onlinesport


Muresan: "Altii vorbesc, iar noi luam titlurile"