Liga 1

CFR Cluj pregateste o oferta pentru Moraes

Chiar daca abia l-au transferat pe Sasa Bjelanovici, ardelenii mai vor un atacant. Clujenii stabilesc ultimele detalii pentru a declansa atacul catre perla Gloriei Bistrita, brazilianul Junior Moraes.
Oficialii lui CFR Cluj au avut deja mai multe serii de discutii cu Jean Padureanu, pe care incearca sa il convinga sa faca o noua afacere cu ei, dupa ce la inceputul lunii iunie l-au transferat pe Ioan Hora.

In schimbul lui Moraes, ardelenii ofera 1 milion de euro si doi jucatori. Este vorba de atacantul sarb Rade Veljovici, pe care vor sa il cedeze definitiv, si pe Emmanuel Kone, imprumut pe o perioada de un an si 50% din drepturile federative ale jucatorului.

In discutii a fost adus si numele brazilianului Didy, insa acesta nu vrea sa ramana in Romania, avand doua oferte din Portugalia.

Jean Padureanu ar fi de acord cu propunerea celor de la CFR Cluj, insa se loveste de refuzul jucatorilor, care solicita salarii de peste 150 de mii de euro, mult peste nivelul bistritenilor.

In mod cert, Moraes nu va ramane la Bistrita pana la startul noului sezon. Brazilianul mai este dorit de Rapid si Steaua, dar ofertele au fost sub cea a celor de la CFR Cluj.

Onlinesport


CFR Cluj pregateste o oferta pentru Moraes