Liga 1

Viorel Moldovan: "Rapid e o echipa draga mie, dar vreau sa castig cu FC Brasov"

Antrenorul FC Brasov, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca desi Rapidul este echipa la care si-a încheiat cariera de fotbalist si a trait momente frumoase în Giulesti, vrea sa câstige toate cele trei puncte în meciul de duminica, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este adevarat ca la Rapid mi-am încheiat cariera de fotbalist si ca este o echipa draga mie, însa vreau sa câstig cu FC Brasov. Îmi amintesc cu placere momentele traite în Giulesti, acolo unde sunt cei mai frumosi suporteri din fotbalul românesc, dar asta e viata, acum eu antrenez o alta echipa si normal ca vreau sa bata echipa mea. Nu va fi deloc usor, pentru ca Rapidul este o echipa care joaca un fotbal frumos, care are o buna dinamica, încearca mereu sa construiasca si este un adversar incomod. Fiind însa ultimul meci acasa, speram sa facem spectacol si sa terminam acest sezon în fata suporterilor, cu fruntea sus“, a precizat Moldovan.

Tehnicianul brasovean crede ca si Rapidul vine la Brasov sperând la toate cele trei puncte, mai ales ca echipa lui Ioan Andone înca mai are sanse la cupele europene. "Eu chiar cred ca Rapidul înca mai are sanse sa prinda Europa League. Degeaba se spune ca Rapidul nu mai are sanse, pentru ca eu cred ca înca mai are, si cred ca si ei cred acest lucru. Înca mai au sanse la cele trei puncte de la TAS, asa ca, nu se stie niciodata".

Viorel Moldovan regreta foarte tare ca FC Brasov nu a reusit sa se califice în cupele europene, dar apreciaza efortul facut de jucatorii lui în returul de campionat, mai ales în conditiile în care "echipa a avut un milion de probleme". "Eu am mari regrete fata de tot ce s-a întâmplat, pentru ca simt ca se putea face mai mult aici, cu un minim de efort. Echipa nu a mai avut suflu demult, din punct de vedere financiar, dar baietii au fost de apreciat ca au tras de ei si au dat totul chiar si în aceste conditii. Am avut un milion de probleme si mi-a fost greu sa îi motivez pe baieti. De multe ori abia mai reuseam sa ma motivez eu, dar asa a fost sa fie. Nu am putut sa îi pacalesc la nesfârsit nici pe ei, si nici pe mine. Eu sper sa fie bine, desi, e drept, în acest moment nu s-a discutat cu nimeni despre prelungirea contractului, despre ce va fi, astfel ca, vom vedea dupa meciul cu Timisoara. Eu unul nu prea vad perspectivele în acest moment. E mult prea multa incertitudine“, a încheiat Moldovan.

Partida FC Brasov - Rapid va avea loc duminica, de la ora 18.00, în cadrul etapei a XXXIII-a a Ligii I.

Mediafax



Viorel Moldovan: "Rapid e o echipa draga mie, dar vreau sa castig cu FC Brasov"