Liga 1

Steaua si Timisoara pregatesc un schimb spectaculos

Dupa ce s-au amenintat reciproc timp de mai multe saptamani, Steaua si FC Timisoara au cazut la pace. Cele doua echipe sunt pe cale sa faca un nou schimb reciproc. Mihaita Plesan si Romeo Surdu ar putea ajunge din vara la Timisoara, in timp ce Alexandru Bourceanu este aproape de un transfer in Ghencea.
Gigi Becali ar fi de acord sa ii lase pe Surdu si Plesan la Timisoara, la schimb cu Alexandru Bourceanu. Tanarul mijlocas luat de la Timisoara de la Galati este pe placul lui Victor Piturca, omul pe care incearca sa il aduca din vara in Ghecea.

"Este genul de jucator care da un imbold echipei, are o rautate pozitiva", l-a descris Becali apropiatilor sai.

Pentru a-l aduce pe Bourceanu, Becali este de acord sa ii lase pe Plesan si Surdu la Timisoara. Primul este intrat in dizgratie, iar al doilea e cerut insistent de Ioan Ovidiu Sabau.

Romeo Surdu a fost dorit si in iarna la Timisoara, insa conducerea Stelei nu a fost de acord cu suma propusa de banateni.

De asemenea, Plesan ar urma sa ocupe locul lasat liber de Kozak. El a mai evoluat pentru Timisoara intre 2005 si 2007, lasand o impresie buna.

"Cu Plesan si Surdu am o alta combinatie, nu e vorba de FC Brasov cum s-a speculat. Nu pot sa spun mai multe pentru ca am convenit ca vom face totul public dupa finalul campionatului", a explicat Gigi Becali.

Negocieri si pentru Ezequias si Rui Duarte

Initial s-a vehiculat varianta unui schimb intre Surdu-Plesan si Ezequias-Duarte, insa Gigi Becali a negat acest lucru, desi a precizat ca si-i doreste pe cei doi. "Este posibil sa vina si Ezequias si Duarte, dar in vara vedem mai multe", a mentionat finantatorul ros-albastrilor.

Onlinesport


Steaua si Timisoara pregatesc un schimb spectaculos