Liga 1

Procuroru' il desfiinteaza pe Becali: "O cacareaza de om"

Razboiul dintre Cornel Dinu si Gigi Becali continua. Joi dimineata, Cornel Dinu i-a dat o noua replica patronului din Ghencea, dupa ce acesta l-a numit "cersetor". De aceasta data, atacul lui Cornel Dinu a fost mult mai dur, plin de jigniri.
"Gigi Becali este o cacareaza, o gluma de om. Asta este situatia, trebuie sa il suportam. Nu sunt vorbe spuse la suparare, sunt realiste. El nu are voie sa vorbeasca despre mine. Daca el crede ca eu cersesc, cersesc pentru ca valorile nu sunt respectate.

Intr-o tara in care 30% sunt muritori de foame, in care suntem in pragul disperarii, nu ai voie sa apari in palate stropite cu aur. Becali nu a facut absolut nimic in fotbal, decat zgomot total. E un paranoic! A fost un om care a profitat de Steaua, este o rusine! Vedeti cum se comporta suporterii fata de un om care a supt de la Steaua. Gigi Becali miroase a cacareaza de oi!", a spus Cornel Dinu la sportro.

Reactia vehementa a lui Cornel Dinu vine ca urmare a declaratiilor facute miercuri de Gigi Becali, in care patronul din Ghencea l-a atact dur.

"Dinu asta are boala lui calache! Va spun eu sigur, d-aia nu se mai poate întelege Borcea cu el. Cine e Misteru asta? E un cersetor, ia bani si de la Borcea, si de la Turcu, dupa care se apuca sa-i înjure", a afrimase Becali.

Onlinesport



Procuroru' il desfiinteaza pe Becali: "O cacareaza de om"