Liga 1

Alerta de suspendari la Rapid-Dinamo: 17 jucatori in pericol

Rapid si Dinamo sunt in alerta maxima inaintea meciului direct de duminica. Staff-ul tehnic al celor doua formatii incearca sa ii pregateasca psihic pentru jucatori pentru a nu lua cartonase galbene. 17 jucatori din ambele echipe sunt la doar un cartonas galben de o suspendare.
Dinamo conduce in raportul jucatorilor aflati la limita suspendarii, avand zece oameni in aceasta situatie: Cristi Munteanu, Francisco Molinero, Cosmin Moti, Gabi Torje, Djakaridja Kone, Gabi Bostina, Laurentiu Rus, Andrei Cristea, Marius Niculae si Claudiu Niculescu.

Pericolul este cu atat mai mare, cu cat peste o etapa dinamovistii vor primi vizita celor de la FC Timisoara, intr-un duel al orgoliilor.

De partea cealalta, Ioan Andone are sapte jucatori aflati in aceeasi situatie, pe care i-a batut la cap toata saptamana sa nu ia cartonase galben.

Adrian Iencsi, Marius Constantin, Adrian Iordache, Ricardo Fernandes, Costin Lazar, Lucian Raduta si Alexandru Ionita vor fi suspendati cu Gaz Metan Medias, daca vor incasa un cartonas galben

Partida dintre Rapid si Dinamo se va disputa duminica, de la ora 20:30, si va fi arbitrata de Ovidiu Hategan.

Onlinesport


Alerta de suspendari la Rapid-Dinamo: 17 jucatori in pericol