Liga 1

Sumudica: "Va fi greu cu Gaz Metan, este o echipa buna"

Antrenorul echipei Gloria Bistrita, Marius Sumudica, a declarat ca adversara din etapa a XXIX-a a Ligii I, Gaz Metan, practica un fotbal bun si are un tehnician de valoare, dar ca jucatorii sai sunt decisi sa plece neînvinsi de la Medias, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Partida cu Dinamo a trecut, acum o vom întâlni pe Gaz Metan si ne asteapta un meci dificil cu o echipa care înca nu este scapata de grijile retrogradarii, la fel ca si noi. Medias este o echipa buna, a jucat un fotbal bun în acest campionat si are un antrenor care a facut treaba. Va fi greu, dar mergem sa obținem un rezultat pozitiv", a spus Sumudica, conform site-ului oficial al gruparii bistritene.

Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a afirmat ca meciul de la Medias este la fel de greu si de important precum cele de pâna acum si cele care au mai ramas de jucat. "Ultimele sase meciuri din acest sezon sunt de baraj pentru noi. Vrem sa scoatem tot ce putem din fiecare joc, avem în continuare nevoie de puncte", a spus Padureanu.

Directorul tehnic Remus Vlad a menționat ca Gloria are sansa de a se îndeparta definitiv de zona retrogradarii. "Nu este un meci special, ci unul greu, asa cum au fost toate celelalte, cu CFR Cluj, Steaua, Oțelul sau Dinamo. Scoțând un rezultat bun, este un prilej pentru noi sa luam o opțiune mare pentru menținerea în Liga I. Jucam cu un adversar aflat în aceeasi situație, iar rezultatul direct conteaza foarte mult", a comentat Vlad.

Mijlocasul Ciprian Petre a subliniat ca echipa sa ținteste cel puțin o remiza la Medias: "Este un meci cu încarcatura destul de mare, jucam cu o vecina de clasament si echipa care câstiga se poate spune ca este ca si salvata. Sigur, pe noi ne-ar avantaja si un rezultat de egalitate. Mergem sa jucam si sa obținem punct sau puncte".

Partida Gaz Metan Medias - Gloria Bistrița, din etapa a XXIX-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 15.00.

Mediafax



Sumudica: "Va fi greu cu Gaz Metan, este o echipa buna"