Liga 1

Iuliu Muresan ironizeaza Timisoara

Presedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan, a raspuns atacurilor venite dinspre Timisoara cu o serie de declaratii ironice la adresa clubului de pe Dan Paltinisanu.
"Judecând dupa clasament, Steaua ramâne principala contracandidata la titlu. Nu ma intereseaza evolutia lor, ci doar evolutia echipei mele. Ramâne de vazut ce se va întâmpla, oricum unii câstiga puncte la masa verde, care este gresit numita verde. Verde pentru mine înseamna ecologic, curat, dar punctele câstigate la masa verde nu sunt curate, sunt curat-murdare, ca în Caragiale", a spus Iuliu Muresan pentru realitatea.net

Chiar daca echipa sa are un avans de patru puncte in fruntea Ligii I, Iuliu Muresan sustine ca lupta pentru titlu nu s-a incheiat.

"Din pacate, nu putem spune ca am ucis campionatul. Rezultatul de aseara nu ne-a ajutat sa luam o optiune importanta pentru titlu. Cu o victorie, sansele noastre cresteau procentual, dar asa am ramas doar cu patru puncte avans fata de locul doi. Asteptam acum meciul dintre Steaua si Timisoara, una dintre ele va pierde oricum sau va fi egal, iar noi daca mai câstigam trei, patru partide, vom putea fi siguri de titlu", a mai spus Muresan.

Onlinesport


Iuliu Muresan ironizeaza Timisoara