Liga 1

Comisia de recurs a LPF a amanat pentru joi memoriul inaintat de FC Rapid in cazul Varga-Balan

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a amânat pentru joi judecarea memoriului înaintat de FC Rapid la decizia Comisiei de Disciplina din 9 aprilie, cand clubul giulestean a fost penalizat cu infrangere la masa verde, scor 0-3, in partida cu FC Timisoara, ca urmare a folosirii fara drept a jucatorilor Dacian Varga si Tiberiu Balan.
FC Timisoara a contestat, la 8 martie, la Comisia de Disciplina a LPF, dreptul de joc la Rapid al fotbalistilor Dacian Varga si Tiberiu Balan, în partida directa din cadrul etapei a XX-a a Ligii I.

Oficialii gruparii timisorene se considera îndreptatiti sa câstige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile si legitimarile jucatorilor Varga si Balan.

Varga si Balan au fost transferati de FC Rapid de la Sportul Studentesc dupa încheierea perioadei de transferuri din Liga I, folosindu-se de un articol din regulament care permite legitimarea la o echipa din esaloanele inferioare.

În consecinta, conducatorii clubului giulestean i-au legitimat pe cei doi fotbalisti la Rapid III, echipa înfiintata si înscrisa cu acest scop în campionatul Ligii a IV-a, organizat de Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti (AMFB).


Comisia de recurs a LPF a amanat pentru joi memoriul inaintat de FC Rapid in cazul Varga-Balan