Liga 1

Andone: "Eu sunt norocos, sigur castigam meciul cu Steaua"

Antrenorul echipei Rapid, Ioan Andone, a declarat, sâmbata, într-o conferinta de presa, ca el este norocos si formatia sa va câstiga sigur partida cu Steaua din cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

"Este un meci special cu Steaua si trebuie sa facem orice pentru a câstiga cele trei puncte. Nu ne intereseaza spectacolul, ne intereseaza cele trei puncte pentru a putea reîncepe drumul spre Europa. Pentru ca din pacate de când sunt eu aici am facut prea putine puncte. Nu stiu ce palmares am eu ca antrenor în partidele cu Steaua, dar eu sunt norocos si sigur câstigam meciul de mâine", a spus tehnicianul.

Andone sustine ca jucatorii sai sunt pregatiti si fizic si mental pentru a câstiga meciul de duminica. "Echipa este pregatita si fizic si mental pentru a câstiga. Singura noastra problema în meciurile de pâna acum a fost concentrarea. Pentru ca si la Cluj asa am pierdut. Dar sper sa nu mai avem probleme. Oricum, la un joc cu Steaua nu prea ai ce pregatire psihologica sa faci pentru ca baietii se monteaza singuri. Sper ca împreuna cu suporterii sa cream presiune si sa câstigam", a mentionat Ioan Andone.

În opinia tehnicianului rapidist Steaua reuseste sa marcheze usor chiar si din "jumatate de ocazie". "Eu cu Stoichita prea multe surprize nu avem cum sa ne facem. Ne cunoastem jucatorii si stilul de joc. Acum Steaua nu mai joaca spectaculos dar aduna puncte. Înscrie goluri usor, îl are pe Kapetanos care are calitatea asta, da gol dintr-o jumatate de ocazie. Dar nu îi vom face marcaj strict lui Kapetanos, el va fi tinut în zona de fundasii centrali", a explicat antrenorul.

Ioan Andone nu se teme de înca un caz "bricheta". "Nu ma tem de nimic, suntem pregatiti pentru orice. Si atunci Rapid a câstigat pe teren, dar s-a decis ce s-a decis. Dar o sa câstigam noi înca o data acum si fara bricheta, o sa vedeti", a precizat Andone.

Jucatorii rapidisti au prime speciale pentru fiecare meci ramas din acest sezon daca echipa urca pe locul sase, spune Andone. "L-am invitat de domnul Copos în mai multe rânduri la antrenamente, a venit si aseara. E bine ca mai iese si dânsul din birou, mai vorbeste cu jucatorii de salarii, de prime. Pentru ca si jucatorii se satura de vorbit cu antrenorul, e bine sa discute si cu presedintele. A fost o vizita binevenita cea de aseara. Jucatorii au prime speciale pentru meciul cu Steaua, de altfel sunt prime speciale pentru fiecare meci ramas de disputat în conditiile în care echipa urca pe locul sase. Din moment ce echipa e pe locul sase, ei primesc banii dupa fiecare meci. Si sunt bani multi", a explicat antrenorul formatiei giulestene.

Andone spera sa îi poata folosi pe Dacian Varga si Tiberiu Balan începând cu etapa viitoare. "Sper sa ma bazez pe ei, acum mai asteptam. M-as bucura în primul rând pentru ei, pentru ca stiu prin ce calvar au trecut în ultima perioada. Dar ma bucur si pentru noi, pentru ca sigur ne vor ajuta", a adaugat Andone.

Mijlocasul Costin Lazar a facut în ultimele zile antrenamente separat de restul echipei si este incert pentru partida de mâine, în timp ce atacantul Edgar Gauracs este refacut complet si poate juca împotriva echipei Steaua.

Echipa Rapid întâlneste, duminica, de la ora 20.00, pe propriul teren, formatia Steaua, într-o partida contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Mediafax



Andone: "Eu sunt norocos, sigur castigam meciul cu Steaua"