Liga 1

Gica Popescu, in locul lui Dragomir?

Granzii din Liga 1 sunt hotarati sa duca la bun sfarsit planul pentru inlocuirea lui Dumitru Dragomir si vin chiar cu o propunere. Sefii cluburilor importante il vor pe Gica Popescu in locul lui Dumitru Dragomir, in cazul in care se va reusi decapitarea celui care este banuit ca a primit spaga 100 de mii de euro pentru a ajuta Timisoara in cazul 'Varga-Balan'.
Marti, Gigi Becali va incerca sa il schimbe pe Dumitru Dragomir in Adunarea Generala a LPF. Cum sansele ca acest lucru sa se intample sunt destul de mici, Becali avanseaza un nume surprinzator pentru a castiga capital electoral.

Patronul din Ghencea a luat legatura cu mai multi conducatori de cluburi pentru a-i anunta ca il sustine pe Gica Popescu la sefia LPF, in cazul in care Dragomir va fi indepartat.

Becali nu a vorbit inca cu fostul capitan al echipei nationale, dar se bazeaza pe relatia de prietenie pe care Popescu o are cu verii sai, care ar putea fi decisiva.

Gica Popescu nu a candidat la alegerile pentru presedintia FRF din acest an, in semn de protest fata de durata scurta de campanie pe care ar fi avut-o la dispozitie.

Onlinesport


Gica Popescu, in locul lui Dragomir?