Liga 1

Moldovan: "Dinamo ramane o echipa periculoasa, chiar daca e cu moralul jos"

Antrenorul echipei FC Brasov, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca Dinamo ramâne o formatie periculoasa chiar daca jucatorii antrenati de Cornel Talnar au moralul scazut dupa egalul din partida cu Pandurii Târgu Jiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Va fi un meci dificil, în compania unei echipe care a demonstrat ca are un joc foarte bun, un joc consistent, care încurca adversarul. Chiar daca nu au cîstigat la Târgu Jiu, Dinamo ramâne Dinamo, si chiar daca are moralul un pic jos, tot e o echipa periculoasa. Este foarte important sa obtinem ceva din acest meci, mai ales ca este ultima repetitie înainte de meciul din semifinalele Cupei României, în care vom întâlni pe FC Vaslui", a spus Moldovan.

Tehnicianul brasovenilor este de parere ca desi s-a distantat la puncte de primul loc din clasament, Dinamo înca mai spera la titlu. "Orice ar spune cei de la Dinamo, eu cred ca în subconstientul lor, tot se vor lupta pîna în ultima clipa la titlu. Nu este usor sa îti scoti din cap acest obiectiv, dupa ce pentru el te-ai luptat de la începutul campionatului. Nu cred ca se vor axa doar pe Cupa României", a mai spus el.

Viorel Moldovan nu stie ce va fi la vara la FC Brasov, echipa la care "este o stare de incertitudine". "Chiar nu stim ce va fi la vara. Este o stare de incertitudine si din acest motiv fac eforturi pentru a reusi sa îi fac pe baieti sa ramâna concentrati. Mereu le spun ca este important sa dam totul, pentru ca, tot pentru noi tragem. Poate ca lucrurile vor intra în normal si va fi bine. Vom vedea, important e sa ne gândim cât mai putin la asta", a explicat Moldovan.

În meciul cu Dinamo, de la FC Brasov va lipsi Mihai Roman, suspendat. "Este o absenta importanta pentru noi, mai ales ca Mihai a revenit foarte bine în meciul cu Otelul, si aveam mare nevoie de el în teren", a încheiat antrenorul echipei FC Brasov.

FC Brasov întâlneste, duminica, de la ora 19.30, în deplasare, formatia Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I.

Mediafax



Moldovan: "Dinamo ramane o echipa periculoasa, chiar daca e cu moralul jos"